DZIĻA ĀDAS ATTĪRĪŠANA AR CATIO VITAL

Dziļa ādas attīrīšanas procedūra.

Šī procedūra ir kas vairāk par tradicionālo skistumkopšanas procedūru. CatioVital dubultā jonizācija ir unikāla un revolucionāra metode, kas padara Jūsu ādu acīmredzami skaistāku mazāk kā vienas stundas laikā. Šīs procedūras laikā āda tiek dziļi attīrīta, pateicoties „saunas” efektam no sildošās maskas, kura veicina ādas elpošanu un efektīvāku aktīvo sastāvdaļu uzsūkšanos ādā.

1951_Compo_CatioVital

CatioVital dubultā jonizācija ir divvreiz efektīvāka par parastajām ādas kopšanas metodēm, jo tās laikā ādā uzsūcas aktīvās sastāvdaļas, kā piemēram, hialuronskābe, dubultmolekulu DNA, vitamīns C, augļslābes u.c.

Šī procedūra ir personīgi piemērota katram klientam atsevišķi. Tā ir balstīta uz katra klienta ādas kopšanas vajadzībām un ir pieejama 6 veidos, atkarībā no skaistuma mērķiem. Šo procedūru veic tikai Mary Cohr apmācīti speciālisti ar Mary Cohr profesionālajiem ādas kopšanas produktiem.

Jau pēc vienas procedūras Jūsu āda būs mirdzoši skaista!

Šī procedūra ir ieteicama intensīvā kursa veidā (1 sesija nedēļā 3 nedēļu garumā), vai kā efekta saglabāšanas procedūra (1 sesija mēnesī). CatioVital dubultā jonizācija drīz kļūs par Jūsu ādas visiemīļotāko procedūru!

Leave a comment